Kotirinki tarjoaa lisäansioita Palvelualan yrittäjälle!

Kiinnostaisiko lisäansio monialayrittäjänä tai etsitkö itsellesi kenties kokonaan uutta uraa? Yhä useammalla yrittäjällä on useampi toimeksiantaja. Kotirinki tarjoaa monille palvelualan yrittäjille sopivan osa-aikaisen tai täysiaikaisen modernin yritysmuodon kevytyrittäjänä uudenlaisessa microfranchising konseptissa. 

Palvelualan yrittäjiä yhdistää rakkaus käsillä tekemiseen ja asiakaspalveluun. Kotirinki-yrittäjyys sopii esimerkiksi kauneus- ja hyvinvointialan työntekijöille ja käsityöammattilaisille. Kotirinki-yrittäjän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reipas asiakaspalveluasenne, hyvä fyysinen kunto, sekä käsillä tekemisen ilo. 

Valmiilla asiakaspohjalla ansainta alkaa heti 

Kotirinki-yrittäjyys on modernia kevytyrittäjyyttä hyvin pienellä riskillä. Yrittäjänä päätät itse omista työajoistasi, jolloin työnteko onnistuu myös osa-aikaisesti. Työaika on pääasiassa arkisin, jolloin illat ja viikonloput ovat vapaat. Yhteisenä tavoitteenamme on löytää juuri sinun tavoitteisiisi sopiva asiakasmäärä. Kotiringin palvelukeskus vastaa pääasiallisesti asiakkaiden hankinnasta. 

Kotirinki-yrittäjänä aloittaminen on helppoa ja stressitöntä 

Kotirinki-yrittäjänä aloittaminen ei tuo juurikaan lisäkuluja. Edellytämme sinulta kunnossa olevia luottotietoja, ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta. Et tarvitse omaa liiketilaa, alkuun pääset satasilla ja ilmaisen koulutuksen jälkeen ansainta alkaa heti valmiilla Kotiringin asiakaspohjalla. Kotirinki-ketju hoitaa yleisimmät hallinnolliset työt, jolloin pääset keskittymään itse työntekoon palvelukeskuksen ja yrittäjäkollegojen jatkuvalla tuella. 

Veikö korona työt? Koronan vaikutus kotisiivouksiin vähäistä 

Kotirinki-yrittäjyys on myös korona-aikaan turvallista ja kannattavaa. Pandemian vaikutus kotisiivouksiin on ollut vähäistä. Vuonna 2019 Kotirinki-ketjun liikevaihto kasvoi 51 %. Koronavuodesta 2020 huolimatta kasvumme on jatkunut. Oman yrityksen perustaminen tänä päivänä voi olla elämäsi paras päätös. Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan tuetulle ja helpommalle tielle kanssamme! 

Ota yhteyttä

Asiani koskee