;

Ryhdy Kotirinki-yrittäjäksi - se on turvallista myös korona-aikana!

Teemme arvostettua kotisiivous- ja kotiaputyötä - meitä on jo yli 50 Kotirinki-yrittäjää eri puolilla Suomea. Tyytyväinen ja menestyvä yrittäjä on toimintamme tärkein voimavara. Kotirinki-yrittäjänä keskityt parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseen oman aikataulusi mukaan. Tekeminen perustuu sovittuihin toimintatapoihin ja asiantuntijoiden tukeen. Saat aloitukseen valmiin asiakaspohjan, jolloin ansainta alkaa heti. Kotiringin palvelukeskus vastaa pääasiallisesti asiakkaiden hankinnasta. Aloittaminen ei vaadi suuria pääomia tai lainoja. Aloituskoulutuksen (arvo n. 1500€) tarjoamme toistaiseksi veloituksetta.

 

Avoimet yrittäjäpaikat: Oulu, Porvoo, Lohja, Hämeenlinna, useita paikkoja pääkaupunkiseudulla


 

Neljä syytä liittyä Kotirinkiin

Kalenteri

Onnistuu osa-aikaisesti

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai täyspäiväisesti.

Kello

Työtä arkisin

Kotisiivous tapahtuu arkipäivisin, illat ja viikonloput voit viettää vapaalla.

Sydän

Kilpailukykyiset ansiot

Yrittäjyys kanssamme mahdollistaa toimialalle korkean tulon ja annamme toiminnallesi tuottotakuun.

Asiakkaat

Valmiit asiakkaat

Saat valmiita asiakkaita heti alkuun ja tukemme toiminnan kasvattamiseen.

Näin haet mukaan Kotirinkiin

Toimitko tai oletko kenties toiminut palvelualan yrittäjänä, etsitkö uutta uraa tai työtä, jossa voit päättää itse tekemisistäsi. Tartu mahdollisuuteen ja aloita yrittäjänä tuetulla ja turvallisemmalla tiellä kanssamme.

Menestyvältä Kotirinki-yrittäjältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asiakaspalveluasennetta, käsillä tekemisen iloa, pärjäämistä suomen kielellä ja kunnossa olevia luottotietoja sekä ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Aloittaminen on turvallisempaa - alkuun pääset satasilla, ilman suuria investointeja.

  1. Täytä hakulomake - täyttäminen kestää noin 10 minuuttia, se kartoittaa taustaasi ja omia toiveitasi yrittäjyydestä.
  2. Puhelinhaastattelu - hakemuksessa esittämäsi ajankohdan mukaisesti sovimme puhelinhaastattelun, jonka aikana saat jo tietoa prosessin etenemisestä.
  3. Tapaamiset - Haastattelun perusteella kutsumme sinut tapaamiseen, jossa yksityiskohdat käydään läpi henkilökohtaisesti. Valmistautuminen yrittäjäksi alkaa ensimmäisestä tapaamisesta.
  4. Sähköinen sopimus - Kaikki sopimukset ja tekniset yksityiskohdat hoituvat sähköisessä järjestelmässä, joka aukeaa tukitoimineen kaikille yrittäjille.
  5. Koulutus ja töiden aloittaminen - Tarjoamme kaikille uusille yrittäjille koulutuksen työhön ja säännöllistä lisäkoulutusta.
  6. Aloitusvaatimukset - Kauttamme saat tarvittavat helppokäyttöiset järjestelmät, verkkokaupan sekä markkinointimateriaalit käyttöösi. Yhteistyökumppaniemme kautta hankit helposti tarvittavat tarvikkeet, laitteet ja työvaatteet edulliseen yhteistyöhintaan. Mikäli sinulla jo on omat yhteydenpitovälineet, kuten tietokone ja puhelin voit ottaa ne käyttöön, tarvittaessa opastamme uusien hankinnassa. Tarvitset myös pesukonetta ja omaa kulkuneuvoa. Varaudu noin 500 € suuruiseen aloituskustannukseen.
  7. Asiakkaita heti - Kotirinki hankkii asiakkaat, jolloin sinä voit keskittyä siivoustyöhön.

Menestyvä ja tyytyväinen yrittäjä on meidän tärkein voimavaramme.

4,6/5

Tutustu yrittäjiin

Katso videoilta ja lue blogista Kotirinki-yrittäjien kokemuksia aloittamisesta ja työn sujuvuudesta

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tai kysy lisää.


010 425 3908 (ark. 8-18)
rekrytointi@kotirinki.fi

 

 

Kotirinki fiilis

Kotitalousvähennys on nyt 60%. Tule nyt mukaan!

Hae mukaan
;