;

Näin toimit UKKO-yrittäjänä Kotiringissä

  • Olet rekisteröitynyt toiminimi- tai kevytyrittäjäksi Ukko.fi palvelussa. Jos mietit yritysmuotoa, lue lisää Ukko.fi:n sivuilta tästä.
  • Jätä yhteydenottopyyntö (mainitse Ukko.fi). Haastatteluprosessin jälkeen sinut voidaan hyväksyä Kotirinki-yrittäjäksi.
  • Sinulle maksuttoman aloituskoulutuksen (arvo 1500 €) jälkeen saat valmiita asiakkaita ja säännöllinen ansainta alkaa heti. Varaudu n. 500 € työväline- ja tarvikehankintoihin.
  • Tukenasi on Kotiringin Palvelukeskus, helppokäyttöiset järjestelmät ja Ukko.fi:n hallinnollinen tuki.
  • Toiminimellä saat Kotiringin järjestelmästä tilityksen kerran kuukaudessa automaattisesti. Kirjanpito hoituu kätevästi Ukko.fi:n kautta.
  • Kevytyrittäjänä teet työn omasta osuudesta kerran kuukaudessa  laskun Kotiringille Ukko.fi:n kautta.
  • Kotirinki laskuttaa asiakkaita ja hoitaa laskutuksen valvonnan.
  • Ukko.fi veloittaa sinulta oman palvelumaksun.
Kotirinki siivous työvälineet

"Kotitalousvähennys nousee merkittävästi kotisiivous- ja hoivapalveluiden osalta vuoden 2022 alusta. Tule mukaan kasvamaan yhdessä"

KOLME HELPPOA ASKELTA MENESTYVÄÄN MIKROYRITTÄJYYTEEN

1

Hakemus ja haastattelu

Hakemusten perusteella suoritamme kolmivaiheisen haastattelun, jossa saat kaiken tarvittavan tiedon Kotirinki-yrittäjyydestä.

2

Monimuotokoulutus

Mukaan valitut koulutetaan kodinpuhtauden asiantuntijoiksi ja perehdytetään huolellisesti Kotiringin toimintaan – koulutus on maksuton.

3

Työn aloitus

Kotirinki tarjoaa yrittäjille valmiita asiakkaita sekä avustaa työvälineiden hankinnassa. Aloituskustannukset ovat pienet – et tarvitse lainaa, rahoitamme tarvittaessa aloituspaketin.

4

Palvelukeskuksen tuki ja toiminnan kasvattaminen

Myynnistä, markkionoinnista ja asiakashankinnasta vastaa Kotiringin palvelukeskus, joka auttaa yrittäjiä kaikissa työhön ja yrittämiseen liittyvissä tilanteissa.

MENESTYVÄ JA TYYTYVÄINEN YRITTÄJÄ ON MEIDÄN TÄRKEIN VOIMAVARAMME

Kuulostaako liian hyvältä?

Yli 20 vuotta ja 400000 kotisiivousta ovat hioneet tuetusta Kotiringin mikroyrittäjyydestä parhaan toimintamallin sekä yrittäjillemme että asiakkaille. Ukko.fi -palvelun kautta voit aloittaa toiminnan kevytyrittäjänä ja laskutus toimii suoraan Ukko-tilisi kautta. Yrittäjämme ovat pääosin toiminimiyrittäjiä.

KOTIRINKI-YRITTÄJÄ CAMILLA KERTOO YRITTÄJYYDESTÄ

Vastuullinen yritys Kasvuyritys logo Vastuullinen Franchisingketju Kauppalehti menestyjät Luotettava kumppani
;