;

Vinkit ikkunoiden pesun tilaamiseen

Tiesitkö, että likaiset ikkunat voivat estää pahimmillaan jopa 40 % ulkoa tulevasta valosta? Ikkunoiden pesu onkin suositeltu tehtävän vähintään kerran vuodessa, tai silloin, kun ikkunat tuntuvat likaisilta. Puhtaat ikkunat lisäävät valoisuutta ja siten myös koko kodin viihtyisyyttä.

Näillä vinkeillä tilaat Kotiringin pesemään ikkunasi ammattitaidolla:

  • Tilaa ikkunoiden pesu sääolosuhteilta otolliselle päivälle. Suora auringonvalo kuivattaa pestävän pinnan liian nopeasti, jolloin pinta voi jäädä epäsiistiksi. Kuitenkin valoisa ja sopivasti lämmin sää on paras ikkunanpesulle. Pakkasta ja sadesäätä tulisi myös välttää parhaimman lopputuloksen saamiseksi.
  • Suuntaa antava aika-arvio ammattimaisesti tehdyn keskikokoisen ikkunan pesuun on 20-30min. Pesemme ikkunapintojen lisäksi ikkunan välit, karmit sekä sovittaessa myös sälekaihtimet. Ikkunanpesuun tulisikin varata runsaasti aikaa, sillä usein pestäviä pintoja yhdessä ikkunassa-aukossa on jopa kuusi.
  • Huomioi palvelua tilatessa ikkunoiden lukumäärän lisäksi ikkunakorkeus. Käytämme apuna asiakkaan tukevaa kotitalousjakkaraa, jolloin suurin työskentelykorkeus teleskooppivarren avulla on noin kolme metriä lattiapinnasta.
  • Nanopinnoite hylkii likaa ja kestää jopa vuosia. Teemme nanopinnoitekäsittelyn lasin ulkopinnoille sekä terassilaseille ikkunoiden pesun yhteydessä lisäpalveluna. Pinnoitteen laittaminen edellyttää, että pinta on ensin puhdistettu hyvin ja se on kuiva. Käsittelyn myötä pinnoista tulee likaa hylkiviä, niiden puhdistus helpottuu. Pinta kuivuu ja karkaistuu 24 tunnin sisällä. Nanopinnoite tekee ikkunoiden puhtaana pidosta helppoa ja huoletonta, sillä pinnoite pitää lasipinnat puhtaina ja tahrattomina noin kaksi vuotta. Katso neliömääräinen hinta.

Tilaa Kotirinki pesemään kotisi ikkunat www.kotirinki.fi. Tilauksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme tarkemmin siivouspalvelun yksityiskohdista.

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu;