;

Mitä etuja sopimuspalvelusta on asiakkaalle

Kotiringin säännöllisen siivouspalvelun sopimusasiakkaana palvelua tuottaa aina sama paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Ammattimaisesti tuotettu siivouspalvelu tyytyväisiltä Kotirinki-yrittäjiltä takaa siivouksen tasaisen laadun sekä korkean asiakastyytyväisyyden tyytyväisyystakuulla.

Lisäpalvelut sopimusasiakkaan edullisempaan tuntihintaan

Sopimusasiakkaana saat tilattua lisäpalvelut aina edullisemmin. Tilaa säännöllisen siivouspalvelun lisäksi säännöllistä, tai erikseen tilattavaa lisäpalvelua, kuten ikkunoiden pesua, saunan pesua, jääkaapin ja uunin pesua sekä huonekalujen, tai mattojen höyrypesua. Lisäpalveluista sopiminen on helppoa ja nopeaa oman palvelua tuottavan Kotirinki-yrittäjän kanssa.

Asiakkaan palvelusivut

Tarjoamme Kotiringin sopimusasiakkaillemme käyttöön helppokäyttöisen ja modernin ASSI-palvelusovelluksen. Säännöllisen palvelun alettua lähetämme tunnukset kirjautumista varten, mikä onnistuu jatkossa myös Facebook tai Google -tunnuksilla. Seuraamme asiakastyytyväisyyttämme jatkuvasti. Voit kirjautuessasi antaa heti arvion onnistumisestamme ja antaa palautteen palveluntuottajalle. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys palvelupisteittäin on nähtävillä verkkosivuillamme.

 • Palveluvuorot

  Katso tulevat ja menneet palveluvuorot sekä tilatut lisäpalvelut.

 • Viestit

  Chattaa Kotirinki-yrittäjäsi kanssa helposti ja nopeasti. Viestihistoriasta on helppo tarkistaa sovitut asiat.

 • Asiakasarviot

  Näet antamasi arviot edellisestä palvelukerrasta. Tulosta voi verrata aiempiin palautteisiin.

 • Saldo

  Katso tulevat ja menneet veloitukset. Voit tulostaa, tai lähettää sähköpostiisi kätevästi koontikuitin ostetuista palveluista kotitalousvähennystä varten.

Suosittelemalla enemmän etuuksia!

Asiakkaan palvelusivujen kautta säännöllisen siivouspalvelun suosittelu tuttaville on helppoa ja nopeaa – sekä suosittelija, että jaettua etukoodia käyttänyt uusi Puhtausohjelman sopimusasiakas saa palkkion! Lue lisää tuttavan suosittelusta täältä.

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu



;