Millainen on Kotirinki Turku Itäharjun yrittäjä?

Kotirinki Turku Itäharjun palvelupisteen yrittäjänä toimii kesäkuusta 2023 alkaen Daniela Ragusa.

Järjestelmälliselle ja asiakaspalveluhenkiselle Daniela Ragusalle on kodin puhtaus tärkeää. Danielalle on luontevaa siivota muiden ihmisten koteja ja pitää huolta ihmisistä. Hänellä on myös aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Työssään Daniela on pikkutarkka, hänelle tärkeää on, että työ on huolellisesti tehty ja asiakas voi luottaa, että homma on hyvin hoidettu. Puoliksi italialaisena Daniela tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa ja on hyvä kuuntelemaan ja huomioimaan asiakkaan. Näin asiakas voi luottaa ammattilaiselta saatuun palveluun.


Kotirinki ketjuna tarjoaa yrittäjilleen ison ja luotettavan yrityksen mahdollisuudet toimia eri puolilla Suomea. Kotiringin toiminta on testattua, luotettavaa ja se on vakaalla pohjalla. Yrittäjät saavat päivittäistä tukea Kotiringin Palvelukeskukselta yrittäjyyden eri osa-alueisiin kuten asiakashankintaan ja laskutukseen. Yrittäjien tyytyväisyyttä seurataankin reaaliajassa ja mittarit ovat avoimesti sivuillamme nähtävillä. Yrittäjänä myös Kotirinki Turku Itäharjun Daniela Ragusa on onnellinen, että Kotiringissä hän saa aina tarvittaessa tukea yrittäjyyteen. Kotiringin yhtenä vahvuutena Daniela kokee sen, että vuorovaikutus asiakkaiden, yrittäjien sekä palvelukeskuksen välillä toimii hyvin. Tästä kertoo hänen mukaansa myös positiiviset palautteet Kotiringistä.


Asiakkaat saavat siivoukset ja kotiapupalvelut aina paikalliselta pienyrittäjältä. Yhteydenpito ja palvelu on helppoa, kun kotona käy sama tuttu henkilö. Parhaimmillaan asiakassuhde voi kestää useita vuosia ja palvelun sisältöä muokataan tarpeen mukaan. Daniela on asunut Turussa lapsesta asti. ”Turussa ihmiset ovat avoimia ja mukavia”, hän kehuu kotikaupunkiaan. Vapaa-ajallaan Daniela nauttii Turun kauniista luonnosta, jossa kulkee koiransa kanssa usein.


Katso Kotirinki Turku Itäharjun palvelupisteen vapaat ajat ja tilaa palvelu verkkokaupastamme postinumeron ja pinta-alan perusteella. Jos haluat vielä keskustella, jätä tästä meille yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu