Millainen on Kotiringin arvonlisäveroton palvelu?

Kotirinki-yrittäjillämme on asiakkaan toimintakykyarvion perusteella oikeus tuottaa asumisen tukipalveluita arvonlisäverottomasti. Arvonlisäverottomaan palveluun ovat oikeutettuja henkilö, tai hänen läheinen, jolla toimintakyky on alentunut iän, vamman, tai sairauden vuoksi. Kotiringin Kotiapupalvelu on säännöllinen palvelusopimus, joka sisältää vähintään yhden 2 tunnin kestoisen kotiapukäynnin kuukaudessa.

Toiveesi mukaisesti räätälöity palvelu

Käyntien sisällöstä ja kestosta sovitaan asiakkaan ja yrittäjän kesken. Kotiapukäynti sisältää aina keittiön ja saniteettitilojen siistimisen ja tarkastamme samalla sängyn siisteyden ja autamme sen petaamisessa. Sisällön ja keston voi sopia aina käyntikohtaisesti, jolloin palvelu mukautuu joustavasti senhetkiseen tarpeeseen. Palveluun on mahdollista liittää lisäksi suosittu siivouspalvelu.

Leivotaan yhdessä piirakka ja juodaan kahvit päälle!

Ruuanlaitto yhdessä, tai yhteinen kävelylenkki voivat olla päivän tärkein hetki. Käyntien sisältö voi olla mm. lempireseptin leivontaa, teknologia-, kauppa- ja asiointiapua, virkistäytymistä ja ulkoilua, tai vaikka lukuhetki kahvikupposen äärellä. Raskaammat työt, kuten siivouksen, teemme yksin, mutta olemalla läsnä. Huoleton Kotiapupalvelu tukee arkea ja on avuksi fyysisyyttä vaativissa kotiaskareissa. Palvelun tuottaa aina sama, koulutettu Kotirinki-yrittäjä lähellä asiakasta.

Lue lisää ja tilaa Kotiapu alv 0% -palvelu täältä.

Mikäli toimintakykysi on alentunut, voit olla oikeutettu sosiaalihuoltolain perusteella arvonlisäverottomaan palveluun. Arvonlisäveroton hinta koskee kaikkia Kotiringin palveluita. Tarkasta hinnastostamme palveluiden hinta alv 0%. Hyödynnä lisäksi kotitalousvähennyksellä -60%!

Kysy oikeudesta palveluun arvonlisäverottomana pyh. 010 425 3905 tai myynti@kotirinki.fi

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu