Kotiringistä löytyi luotettava siivousten jatkaja yrittäjän jäädessä eläkkeelle

Riihimäkeläinen pitkäaikainen siivousyrittäjä Tarja Lindholm jää ansaitulle eläkkeelle - Valitsi Kotiringin huolehtimaan asiakkaistaan

  • Yli 20 vuotta riihimäkeläisille siivous- ja kotiapupalveluita tarjonnut Tarja Lindholm jää elokuussa ansaitulle eläkkeelle ja lopettaa Siivous ja Kotiapu TL Oy:n toiminnan.
  • Lindholm valitsi Kotirinki Oy:n huolehtimaan jatkossa sekä kotisiivous-, kotiapu- että yrityssiivousasiakkaistaan.
  • Palvelu jatkuu saumattomasti ja kaikkiin asiakkaisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä hyvissä ajoin.
  • Siivouspalveluista vastaa jatkossa paikallinen, yksityinen pienyrittäjä.

Ansiokkaan 22 vuoden yrittäjyysvuoden jälkeen riihimäkeläinen Tarja Lindholm on päättänyt jäädä eläkkeelle elokuussa 2023. Siivous ja Kotiapu TL Oy -yrityksen asiakkaista pidetään jatkossakin hyvä huoli, sillä Lindholm valitsi Kotirinki Oy:n huolehtimaan jatkossa Siivous ja Kotiapu TL Oy:n asiakkaiden kotien ja yritystilojen siivouksista.

”Halusin jatkajan, joka nojaa samoihin arvoihin kuin oman yritykseni toiminta on nojannut kaikki nämä vuodet: luotettavuus, vaivattomuus ja ammattitaito. Uskon vahvasti, että Kotirinki huolehtii asiakkaistani vähintään yhtä suurella sydämellä kuin minä”, sanoo Tarja Lindholm.

”Kotirinki on toiminut siivousalalla jo 20 vuotta. Olemme ylpeitä ja kiitollisia, että Tarja Lindholm valitsi meidät ja meidän pienyrittäjät elämäntyönsä jatkajaksi”, kertoo Kotirinki Oy:n toimitusjohtaja Joni Lappalainen.

KOTIRINKI VASTAA SIIVOUKSISTA 1.8.2023 LÄHTIEN

Kotirinki Oy ottaa Siivous ja Kotiapu TL Oy:n asiakkaat huolehdittavakseen 1.8.2023 lähtien. Hyvissä ajoin tätä ennen Kotiringin asiakaspalvelu on ollut jokaiseen Siivous ja Kotiapu TL Oy:n asiakkaaseen yhteydessä henkilökohtaisesti puhelimitse ja/tai sähköpostilla ja käy läpi käytännön asiat sekä esittelee uuden Kotirinki-siivoojan.

Kaikissa asiaan liittyvissä kysymyksissä, voit olla yhteydessä Kotiringin asiakaspalveluun: 010 425 3905 tai myynti@kotirinki.fi.

KOTIRINKI ON SIIVOUSALAN EDELLÄKÄVIJÄ

Kotirinki on siivousalan edelläkävijä, jonka toiminnan keskiössä on poikkeuksellisen moderni verkkopalvelu.

”Kaiken toimintamme ytimessä on palvelun helppous ja luotettavuus asiakkaalle. Siivous- ja kotiapupalveluiden ostaminen käy vaivattomasti verkossa, jolloin asiakas voi valita haluamansa palvelut sekä sopivan ajankohdan. Asiakkaan luona käy aina sama tuttu ja koulutettu siivooja. Mikäli verkkopalvelua ei halua käyttää, asioiminen onnistuu aina myös puhelimitse tai sähköpostilla”, kertoo Joni Lappalainen.

Kotirinki Oy toimii ns. mikrofranchising-mallilla, mikä tarkoittaa, että jokainen siivooja on itsenäinen yrittäjä, mutta emoyritys Kotirinki vastaa mm. koulutuksista, verkkopalvelusta sekä laajoista tukipalveluista.

”Ihmiset haluavat yksilöllistä palvelua ja sitoutuneita tekijöitä, mutta tärkeää on myös, että palvelu on vastuullisesti tuotettua ja että siivooja itsekin on tyytyväinen työhönsä ja ansaintaansa”, Joni Lappalainen sanoo.

”Paremman ansainnan ja itsenäisen sekä selkeän toimintamallin ansiosta sekä siivousyrittäjiemme että asiakkaiden tyytyväisyys onkin Kotiringissä huippuluokkaa”, hän sanoo.

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu