Kotiringin lahjakortti - anna lahjaksi aikaa ja huolenpitoa

Perheelle, jolla on jo kaikkea paitsi aikaa yhdessäoloon. Isovanhemmille, jotka kaipaavat apukäsiä kodinaskareisiin. Kaikille, jotka kaipaavat lisää viihtyvyyttä kotiin ja arvostavat puhtautta.

Kotiringin siivouspalvelut tarjoavat laadukkaat ja selkeät palvelut arjen helpottamiseen sekä kodin viihtyvyyden lisäämiseen.

Monipuoliset puhtausohjelmat

Asiantuntijoiden suunnittelemat puhtausohjelmat tarjoavat laadukkaan ja selkeän konseptin säännölliseen kodin puhtaanapitoon. Valittavissa on kolme eri puhtausohjelmaa - perus, plus ja teho, jotka tarjoavat tyytyväisyystakuulla luotettavan lopputuloksen kuukausittaiseen siisteyden ylläpitoon. Puhtausohjelmiin voi ostaa myös lisäpalveluita ja räätälöidä sopivimman paketin omiin tarpeisiin. Kiinteä kuukausihinta koostuu siivottavien neliöiden määrästä, puhtausohjelmien tasosta sekä valinnaisista lisäpalveluista.

Lahjaksi muuttosiivous, tai ikkunoiden pesu. Lahjakortilla annat siivouksen muodossa lahjaksi aikaa ja huolenpitoa.

Kotiringin lahjakortti käy kaikkiin kodin siivouspalveluihin. Lahjakortti on voimassa 6kk:tta tilauspäivästä lähtien. Ilahduta läheistäsi käytännöllisellä lahjalla tilaamalla lahjakortti valitsemallasi summalla, tai tuntimäärällä – siivouksen minimikäyntiveloitus on 3 tuntia – sähköpostitse myynti@kotirinki.fi tai soittamalla numeroon 010 425 3905.

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu