Puhtauden merkitys korostuu korona-epidemian aikana

Epidemian vaikutus Kotiringin toimintaan on ollut tähän saakka vähäistä ja palvelemme asiakkaitamme tehostetusti. Seuraamme tilannetta ja reagoimme tarvittaessa.

Muutokset toiminnassamme

Noudatamme Työterveyslaitoksen siivousohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Käytämme siivouksissamme miedosti desinfioivaa, emäksistä puhdistusainetta kaikkiin kodin pintoihin.

Olemme ohjeistaneet Kotirinki-yrittäjät noudattamaan erityistä hygieniaa ja välttämään julkisia kulkuneuvoja, tiloja ja tilaisuuksia. Asiakaskohteissa käytettävät välineet desinfioidaan käytön jälkeen. Mikrokuituliinat ja –mopit ovat asiakaskohtaisia ja pestään 90° C asteen lämpötilassa.

Asiakaskohteissa pisaratartunnan/-tartuttamisen riski on pieni. Suosittelemme asiakkaitamme olemaan poissa kotoa tai toisessa tilassa siivouksen aikana. Käytämme suojavälineitä, joten tartuntamahdollisuus pinnoilta on myös pieni.

Toiminta tautiepäilyissä

Mikäli kotonanne on tautiepäily/ karanteeni, niin pyydämme ilmoittamaan asiasta omalle Kotirinki-yrittäjälle tai Kotiringin palvelukeskukseen. Palvelu keskeytetään toistaiseksi, kunnes asiasta saadaan selvyys. Palvelun keskeytystä jatketaan, kunnes tartuntariskiä ei enää ole. Asiakkaan ilmoitus riittää.

Erillinen desinfiontisiivous

Tarvittaessa tarjoamme sopimusasiakkaillemme erillistä desinfiointisiivousta voimakkaampaan kodin kovien pintojen puhdistukseen.

Desinfiontisiivous voidaan tuottaa normaalin palvelukäynnin yhteydessä lisäpalvelutuntihinnalla + 30 €/kerta (sis. aineet ja välineet).

Desinfiontisiivous voidaan tehdä myös höyrypesuna.

Palvelukeskus

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti puh. 010 425 3905 / myynti@kotirinki.fi. Verkkokauppa on avoinna 24/7 www.kotirinki.fi

Kotirinki-yrittäjä

Mikäli Kotirinki-yrittäjä sairastuu, otamme yhteyttä sijaisjärjestelyistä sopimiseksi.

Lisätiedot

Kotiringin palvelukeskuksesta puh. 010 425 3905 / myynti@kotirinki.fi.

Ota yhteyttä

Asiani koskee