Kotirinki Helsinki Maunulan sydän sykkii kotiapuasiakkaille

Kotirinki Helsinki Maunulan toimipisteen yrittäjänä toimii Marianne Nworah, joka kokee erityisesti kotiapuasiakkaiden auttamisen merkityksellisenä.

Asiakaspalvelijana aiemmin toimineelle Mariannelle ihmisten auttaminen arjessa on tuttua ja lähellä sydäntä. ”Kun toimistolle tuli yksinäisiä vanhuksia, tuli ajatus, että vois olla siellä arjessa konkreettisesti auttamassa”, Marianne kertoo alanvaihtoon johtaneista syistä. Työn merkityksellisyyden Marianne koki tärkeänä ja hän kaipasi auttamiseen enemmän konkretiaa. ”Mulle se on sitä, että voin olla oikeesti läsnä, auttamassa omilla käsillä.”

Palvelukeskukseen soittamalla Marianne kokee saavansa apua ja tukea sekä konkreettisesti vaikuttaa omaan työskentelyynsä. Yrittäjän vapaus ja aikataulujen suunnittelu ovat Mariannalle tärkeää, ja hän kokee saavansa sitä myös toteuttaa Kotirinki-yrittäjänä.

Kotirinki-yrittäjä tarjoaa apua ja tukea ihmisten arkeen

Kotirinki ketjuna tarjoaa yrittäjilleen ison ja luotettavan yrityksen mahdollisuudet toimia eri puolilla Suomea. Kotiringin toiminta on testattua, luotettavaa ja se on vakaalla pohjalla. Yrittäjät saavat päivittäistä tukea Kotiringin Palvelukeskukselta yrittäjyyden eri osa-alueisiin kuten asiakashankintaan, markkinointiin ja hallinnon töihin. Yrittäjien tyytyväisyyttä seurataan reaaliajassa ja mittarit ovat avoimesti sivuillamme nähtävillä.

”Siivous on vähän niinku semmonen rakkaudesta lajiin, tykkään sitä tehdä.” Kotirinki-yrittäjyyttä Marianne suosittelee heille, jotka tykkäävät tarttua toimeen ja laittaa niin sanotusti kädet multaan. Lisäksi Kotirinki-yrittäjän on tykättävä fyysisestä työstä ja itsensä johtamisesta.

Tiesithän, että kaikki palvelumme on saatavissa myös arvonlisäverottomana? Uudistunut Kotiapu alv 0% -palvelumme tarjoaa entistä enemmän kiireetöntä iloa ja yhdessäoloa arkeen sekä apua ja tukea kotona asumiseen.

Katso Kotirinki Helsinki Maunula palvelupisteen vapaat ajat ja tilaa palvelu sivuiltamme postinumeron ja pinta-alan perusteella. Jos haluat vielä keskustella, jätä meille yhteydenottopyyntö. Kiinnostuitko Kotirinki-yrittäjyydestä? Tutustu Kotirinki-yrittäjyyteen sivuillamme, lataa infopaketti ja täytä hakemus!

Ota yhteyttä

Asiani koskee