Anna lahjaksi aikaa – itsellesi ja nuorille

Aseman Lapset ry edistää lasten ja nuorten turvallista kasvua sekä torjuu syrjäytymistä. Järjestön työntekijät ja vapaaehtoiset, turvalliset aikuiset toimivat tavoitteellisesti menemällä sinne, missä nuoret ovat, ja tunnistavat tukea tarvitsevat, ja ennen kaikkea – antavat heille aikaansa.

Anna Sinäkin nyt aikaasi nuorille sekä itsellesi tulemalla Kotiringin asiakkaaksi, jolloin lahjoitamme Aseman Lapsille 10% jokaisen säännöllisen kotisiivoustilauksen ensimmäisestä kuukausilaskusta tai kertatilauksesta. Tarjous on voimassa tilauksiin 31.1.2023 asti kampanjakoodilla AsemanLapset10. Tee tilaus sivuiltamme.

Kotiringissä palvelun saat koulutetuilta, paikalliselta ja vastuulliselta yrittäjältä, joka vastaa siivouksista kotona. Helppoutta tuovat kodissa työskentelevä sama henkilö, valmiiksi tarjottu sisältö ja selkeä kuukausilaskutus. Säännöllisenä asiakkaana saat käyttöösi oman asiakassivun, laskutuksen seurannan kotitalousvähennystä varten ja täydentävät lisäpalvelut edullisempaan hintaan. Voit huoletta nauttia puhtaasta kodista tyytyväisyystakuulla. Reaaliaikaisesti mitattuina sekä asiakas- että yrittäjätyytyväisyys ovat tällä toimintamallilla olleet säännöllisesti korkealla jo pitkään.

Tilaamalla Kotiringin kotisiivouksen annat tukesi Aseman Lapsille, jolloin järjestö pystyy palkkaamaan ammattitaitoisia nuorisotyöntekijöitä kulkemaan lasten ja nuorten rinnalla sekä antamaan heille aikaansa.

Jo yksi kohtaaminen voi muuttaa yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuvan nuoren suunnan. Jokaisella nuorella on vain yksi nuoruus, ja Aseman Lapset yhdessä Kotiringin kanssa haluaa olla tekemässä siitä mahdollisimman turvallisen. Työ on pitkäjänteistä, ja luottamus nuoriin rakennetaan kohtaaminen kerrallaan. www.asemanlapset.fi

Ota yhteyttä

Asiani koskee